Menu

Gladsaxe / CC Sportswear Cup 2017 - Nov

INDBYDELSE TIL INDENDØRS FODBOLDTURNERING

CC Sportswear - Bagsværd Hovedgade 79 - 2880 Bagsværd - Tlf.: 4444 0734

VB 1968 afvikler Gladsaxe / CC Sportswear Cup fra fredag den 17. november til søndag den 19. november 2017 i Gladsaxe Sportscenter (hal 1 og 2) for rækkerne U7/13 drenge. Piger er også velkomne.

Rækkerne U7/11 drenge afvikles på niveau AB og BC, dog er nogle af rækkerne splittet op i både A, B og C. Rækkerne U12/13 drenge afvikles på niveau BC. Alle rækkerne afvikles på en håndboldbane som 5-mands (U7/9) og 4-mands (U10/13). Man må tage to reserver med. Niveau C er for nystartede eller som bare har væsentlig mere fodboldglæde end de har fodboldforståelse.

Max. antal hold er 16 i hver række. Alle hold er garanteret mindst tre kampe. Det tilstræbes at nr. 1 og 2 fra hver pulje går videre og der spilles kvart-, semi- og finale i hver række. Spilletiden for alle rækker er 7 minutter. VB 1968 stiller med egne dommere. Pokaler til 1., 2. og 3. pladsen i alle rækker og desuden pokaler til ALLE i U7 rækkerne. Der spilles efter DBU's regler for indendørs fodbold på håndboldmål.

Kampprogrammet udsendes 5 dage før start.

Tilmelding og betaling: Senest fredag den 10. november 2017

Tilmeldingsgebyr (400,- pr. hold) indsættes på konto: 1551-11379036 eller MobilePay: 200777

Eventuelle spørgsmål besvares af:
Turneringsansvarlig: Yousef Fazal, email: fazalyousef@hotmail.com
Tilmelding og betaling: Jørgen Franck, email: jorgen.franck@privat.dk

 

REFERAT FRA STÆVNET 

Med 77 tilmeldte hold til Gladsaxe / CC Sportswear Cup var det noget af en kold afvaskning efter vi slog rekorden forrige gang med hensyn til antal tilmeldte hold. Vi ser store udsving i antallet af tilmeldte hold, men denne gang er det lidt voldsomt. Det skyldes måske at vi ikke fik tiden sidst i november som vi plejer og DBU Sjællands turnering løber længere så klubberne ikke har nået at planlægge indendørssæsonen. Atter var det ungdommen i Værebro Park der var det bærende element i realisationen af selve stævnet. Deltagerne leverede varen som sædvanlig med flot fodbold og intense opgør. 

Rækken U07 AB:
1. Kastrup 1
2. KB Løverne (Kjøbenhavns Boldklub)
3. KB Barcelona (Kjøbenhavns Boldklub)
4. Dragør BK

Rækken U07 C:
1. Ålholm IF Barca
2. TOF (Toksværd Olstrup Fodbold)
3. Kastrup
4. Ålholm IF
Rækken U08 A:
1. BK Fix 1
2. BS72 1 (Boldklubben Syd 1972)
3. KB 2010D (Kjøbenhavns Boldklub)
Rækken U08 B:
1. Farum Boldklub B2
2. Amager Fodboldakademi
3. Helsinge Fodbold
En tæt kamp mellem Farum og Amager i finalen. Amager spillede nok det bedste fodbold, men Farum var bedre på det individuelle plan. Det lykkedes Farum at komme foran 1-0, men opgøret bølge frem og tilbage. Amager pressede gevaldigt på tilsidst og en Farum spiller ramte indersiden af egen målstolpe under afvægring af et angreb.
Rækken U08 BC:
1. Allerød FK
2. FB Rød (Frederiksberg Boldklub)
3. Greve hold blå
Rækken U09 A:
1. HG 3 (Herlufsholm GF)
2. KB (Kjøbenhavns Boldklub)
3. AB 1 (Akademisk Boldklub)
Rækken U09 B:
1. HG 2 (Herlufsholm GF)
2. HG 1 (Herlufsholm GF)
3. KB U9 Barcelona (Kjøbenhavns Boldklub)
Rækken U09 BC:
1. KB Bayern München
2. BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold)
3. HG (Herlufsholm GF)
Rækken U10 AB:
1. KB 2 (Kjøbenhavns Boldklub)
2. KB 1 (Kjøbenhavns Boldklub)
3. Valby Boldklubs Spidser
Rækken U10 BC:
1. Sengeløse
2. VB 1968 (Værebro Boldklub)
3. TFC (Taastrup FC)
Endelig var vores drenge i aktion. De vandt puljen efter to snære sejre på 2-1 og en uafgjort 1-1. I semifinalen ender den ordinære kamp uafgjort mod Boldklubben af 1893. Det tre første runder af straffesparkskonkurrencen scorer alle sikkert. Så skyder B. 93 ved siden af. Nu kan lille Elias afgøre det hele og han scorer sikkert og dermed er drengene i finalen. Her møder de et stærkt hold fra Sengeløse og taber 4-0. Så træneren Debbie Bosholdt Sørensen    fik ikke en 1. plads i fødselsdagsgave, men en flot 2. plads er nu heller ikke at foragte.
Rækken U12 BC:
1. Team HIK
2. Holbæks blå hajer
3. Team Kulek

Team HIK vandt en snæver sejr på 1-0 i finalen over Holbæks Blå Hajer og vandt dermed rækken. Team Kulek kom på trediepladsen ved at slå det svenske BK Olympic hold Messi.

Afslutningvis en stor tak til vores sponsor CC Sportswear på Bagsværd Hovedgade 79 i Bagsværd. Desuden vil vi gerne takke personalet i Gladsaxe Sportscenter for deres store hjælpsomhed før og under stævnet samt Alex Rallis i Caféen der stod for forplejning. Desuden tak for super service fra Pokalshoppen der levere pokalerne til stævnet. Tilsidst må vi ikke glemme alle dem der gjorde det muligt at realisere dette stævne, derfor en tak til: Abubakr Ghaffar, Anas Fazal, Arif Asif, Emil Mike Nielsen, Ferhar Filikci, Haseeb Shahnawaz, Hassan Ulhaq, Helle Harpøth Sørensen, Luon Zendeli, Martin Langhoff, Mathias Blomquist, Mohammad Fazal, Mustafa Duch, Narsat Wahidi, Usman Iqbal, Younas Ahmed, Yousef Fazal(turneringsansvarlig), Yunes Yusuf og Yusuf Jama.

Vi håber på et gensyn igen til Gladsaxe Cup februar 2018.

Hilsen Jan og Jørgen

Luk