Menu

DBU Get2 Fodboldskole 2014

Der blev afholdt DBU's Get2 Fodboldskole for tredie gang til samme favorable vilkår for børnene i Værebro Park. For kun 200.- kr. fik de en spændende og lærerig uge med fodboldtræning og sjov. Alle deltagerne fik

  • DBU's kamptøj bestående af t-shirt og shorts
  • Egen personlige drikkeflaske
  • Unikt designet Select fodbold
  • Gratis frokost hver dag, så de slap for mors kedelige madpakke
  • Diplom for deltagelse
  • Nye venskaber

Ialt 52 deltagere havde fundet vej til fodboldskolen, hvilket var det samme antal som sidste år. Vi havde dog 60 tilmeldinger, men regnvejret om mandagen fik åbenbart nogle af deltagerne på andre tanker...


Mandag morgen er der tilmelding og deltagergebyret på 200,- betales. Derefter udleveres der tøj, drikkedunk og fodbold.


Navn skrives på drikkedunk og fodbold så man kan passe på det hele ugen. Mor checker lige størrelsen, jo den er god nok Bailor er vokset og skal nu have størrelse 140.


En glad Anas - Endelig fik han også tøj, drikkedunk og fodbold udleveret.


Så er alt vist udleveret og træningen kan begynde...


Hov der var lige en der havde glemt at tage støvlerne på...

Så trænes der inderside i lange baner. Driblinger og skud med begge ben er i fokus.


De efterfølgende dage starter med en lille evaluering af trænerlederen Nazam Fazal. Hvad gik godt i går og hvor skal vi forbedre os. Så gennemgås dagens program.

Trænerlederen Nazam Fazal stod også for træningen af de bedste U9-10 drenge. Fem intense dage bar frugt, da de slog BSV, der er et af Sjællands bedste hold, i en træningskamp i weekenden samme uge.

Sjov skal der også være plads til. De store spiller røv.


Altid spilopper i ham Omar. Der spilles i strømpesokker på Klubbens 3-mandsbane.


Benene kan godt blive trætte, men så er det rart at kunne tage armene til hjælp.


Dagens højdepunkt er frokosten. Bare far og mor ikke ser at vi rent faktisk kan sidde pænt ved bordet og spise. Morten Kaiser sidder i baggrunden og ligger en sidste hånd på en artikel om fodboldskolen til Gladsaxe Bladet.


Altesa's far Niels havde bagt kage til om fredagen og den var populær. Altesa spiller til dagligt i KB, men er selvfølgelig mere end velkommen selvom vi har haft mange tætte opgør mod netop denne klub. Altesa nåede også at spille fodbold i Afrika inden han kom til Danmark. Han havde en afrikansk fodbold med lavet af plastik skraldeposer og en garnnøgle.

 
Select fodbolden har størrelse 4 og den afrikanske fodbold mindede mest om en futsal fodbold. Om fredagen fik vi også besøg af Lars Kruse fra DIF. Han havde gode nyheder med i form af at Get2 Fodboldskolerne vil fortsætte næste år under de samme favorable vilkår.


Deltagerne på fodboldskolen var i alfabetisk orden Abdel-Sanad, Abubakr, Adam, Adel, Ahsunalla, Altesa, Anas, Bailor, Bedran, Brian, Cassoma, Daoud, David, Diego, Emran, Emre, Frank, Harun, Haseb, Ibrahim, Ilias, Ilyas, Luqmann, Mahdi, Mailo, Malik, Mattias, Mehmet, Mohammad, F., Muhammad A., Muhammad Ö., Musa, Narat, Noah, Omar, Pachanga, Radwan, Roni, Salim, Sanad, Shajeel, Shujaa, Sulayman, Tobias, Tullah, Yakup, Yaseen, Yuonas, Yunus, Yusuf, Zakaria, Zain og Zann. Skoleleder var Jørgen Franck og trænerleder var Nazam Fazal. Trænerne var Zakee Ul-Hassan Iqbal, Zaffar Ahmad, Ahsan Fazal og Anas Fazal. Trænerassistenterne var Ali-hassan Iqbal, Hicham Addouche, Yousef Fazal og Amar Fazal.

Desuden en tak til Bent Raspe-Pedersen der har taget billederne.
 
Udover at drengene fik frokost hver dag så havde Netto i centeret igen sponseret frugt til pauserne. Stor tak for det!

Luk