Menu

Streetfodboldbane

Her er lidt detaljer om Streetfodboldbanen der opstilles på parkeringspladsen ved beboerhuset i enden op imod kiosken. Der spilles streetfodbold fra uge 27 til uge 31, som indgår i Gladsaxe Kommunes Sommerferieaktiviteter. Uge 32 afvikles der som regel VB 1968's Fodboldskole, da denne placeres ugen før skolestart.

Banen bygges op omkring to femmandsmål der hentes oppe på græsbanen. Der benyttes 4 stk. bander til enderne og 9 stk. bander til siderne så det bliver ialt stk. 26 bander der skal benyttes til banen. En af banderne er der monteret en låge, så det er nemt at komme ind og ud af banen.

Banderne fastholdes af metalstag. Der benyttes 4 stk. hjørnestag, 4 stk. enkeltstag til målene og 20 stk. dobbeltstag. Der skal benyttes 60 stk. splitter til at låse metalholderen i toppen fast til røret og skråstaget. Desuden fastgøres skråstagene i bunden med ialt 32 stk. M 12 x 16 mm bolte. Der ligges en sandsæk på alle metalstag så banderne står fast samt to sændsække til hvert mål, hvilket giver ialt 32 stk. sandsække.

Det hele pakkes på 3 stk. EUR paller.

Banen fylder ialt 15 parkeringspladser.

 

Luk