Menu

Gladsaxe Cup 2014 - Mar

 
INDBYDELSE TIL INDENDØRS FODBOLDTURNERING

MOTTO: MANGE KAMPE OG HURTIG AFVIKLING

VB 1968 afvikler Gladsaxe Cup fra den 28. februar til den 2. marts 2014 i Gladsaxe Sportscenter for rækkerne fra U-7 til U-14 drenge. Piger er også velkomne. Det er os med de STORE pokaler...

Rækkerne U-7/9 (5-mands) afvikles på en håndboldbane opdelt i henholdsvis A og BC rækker. Rækkerne U-10/14 (4-mands) afvikles på en håndboldbane uden niveau opdeling.

Gode præmier til 1., 2. og 3. pladsen. Desuden var der også pokaler til 4. pladsen i A-rækkerne.

Alle hold er garanteret mindst tre kampe. Spilletiden for alle rækker er 7 minutter. Se i tabellen nedenunder mht. spilledag. Iøvrigt spilles der efter DBU's regler for indendørs fodbold på håndboldmål. 

Kampprogrammet udsendes 5 dage før start.

Tilmelding: Senest den 21. februar 2014 på Staevner.dk

Tilmeldingsgebyr (U-7/9 = 400kr. og U-10/14 = 500kr.) indsættes på konto: 1551-11163912

Eventuelle spørgsmål besvares af:
Tilmelding: Jørgen Franck, email:jorgen.franck@get2net.dk  
Turnering: Nazam Fazal, email:
nazam-fazal@hotmail.com

REFERAT FRA STÆVNET 

Så er 3 hektiske dage hvor vi afholdt Gladsaxe Cup overstået med masser af spændende kampe (se kampprogram her). Denne gang havde 141 hold fundet vej til vores stævne. Udover den sædvanlige pokalregn var der også en Giant cykel til rækkens bedste spiller for U7A, U8A og U9A. Cyklerne blev sponseret af:


Den bedste spiller i U7A rækken blev Oliver fra KB, der var i en klasse for sig. Oliver's mor var også glad på sønnens vegne, men der var vist ikke rigtig plads i bilen til en cykel. Desuden vandt holdet også rækken.


Den bedste spiller i U8A rækken blev Zakaria fra VB 1968, der også var i en klasse for sig. Det er altid sin sag at give titlen til en af vores egne spillere, men heldigvis var der mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne.


Den bedste spiller i U9A rækken var faktisk et tæt opløb mellem flere spillere. Det blev dog Mathias fra Brøndby IF der tilsidst løb af med titlen.

Luk