Menu

Gladsaxe / CC Sportswear Cup 2020 - Feb

INDBYDELSE TIL INDENDØRS FODBOLDSTÆVNE

CC Sportswear - Bagsværd Hovedgade 79 - 2880 Bagsværd - Tlf.: 4444 0734

VB 1968 afvikler Gladsaxe / CC Sportswear Cup fra fredag den 21. februar til søndag den 23. februar 2020 i Gladsaxe Sportscenter (hal 1 og 2) for rækkerne U7/13 drenge. Piger er også velkomne.

Rækkerne U7/11 drenge afvikles på niveau AB og BC, dog er U8/U9 splittet op i både A og B. Rækkerne U12/13 drenge på niveau ABC. Alle rækkerne afvikles på en håndboldbane som 5-mands (U7/9) og 4-mands (U10/13). Man må tage to reserver med. Niveau C er for nystartede eller som bare har væsentlig mere fodboldglæde end de har fodboldforståelse.

Max. antal hold er 16 i hver række. Alle hold er garanteret mindst tre kampe. Det tilstræbes at nr. 1 og 2 fra hver pulje går videre og der spilles kvart-, semi- og finale i hver række. Spilletiden for alle rækker er 7 minutter. VB 1968 stiller med egne dommere. Pokaler til 1., 2. og 3. pladsen i alle rækker og desuden pokaler til ALLE i U7 rækkerne. Der spilles efter DBU's regler for indendørs fodbold på håndboldmål samt særreglerne i kampprogrammet.

Kampprogrammet udsendes 5 dage før start.

Tilmelding og betaling: Senest fredag den 15. februar 2020

Tilmeldingsgebyr (400,- pr. hold), som indsættes på reg/konto nr.: 1551-11379036 eller MobilePay: 200777

Har du nogen spørgsmål vedrørende stævnet:
Turneringsansvarlig: Jørgen Franck, email: jorgen.franck@privat.dk

 

REFERAT FRA STÆVNET

Denne gang var der 185 tilmeldte hold til Gladsaxe / CC Sportswear Cup.  Atter var det ungdommen i Værebro Park der var det bærende element i realisationen af selve stævnet. Deltagerne leverede varen som sædvanlig med flot fodbold og intense opgør.

Ialt 185 tilmeldte hold fordelt på 16 rækker fra U07 til U13. Det svare ca. til 1000 deltagere og mindst ligeså mange tilskuere i løbet af weekenden. Borgmester Trine Græse besøger os søndag formiddag, hvor U07 rækkerne afvikles med ialt 280 glade børn i aktion. Borgmesteren deltager selvfølgelig ved præmieoverrækkelsen. Der er statuetter til alle deltagerne i U07 rækkerne og store pokaler til de tre første pladser. Vi stiller også med et U07 hold med elever fra Skovbrynet Skole.

Fredag aften starter vi ud med U12 og U13 rækkerne.

U12 BC rækken vinder TFC, B1903 på andenpladsen og Brede på trediepladsen. Så nu er vi igang, eneste udfordring er at vi ikke ved hvordan score board virker i Sportshal 1.

U13 BC rækken vinder Katting Caravan, “De gamle drenge“ på andenpladsen og Ama’r All Stars på trediepladsen.

Lørdag starter vi kl. 8:00 om morgenen med U08 rækken. Masser af aktivitet og kampgejst i U08 rækken trods det tidlige starttidspunkt. Altid en fornøjelse at opleve børnenes glæde med fodbolden.

U08 A rækken som er den største række med hele 18 hold. Kampen om trediepladsen blev et tæt opgør mellem B93 og Tårnby hvor den stod 2-2 efter ordinær spilletid. Tårnby’s målmand reddede flere forsøg og blev derved matchvinder. Førstepladsen var mellem Lyngby og Dragør. Dragør kom foran 2-0, men Lyngby reducerede til 2-1. Så spændingen var intakt til sidste sekund, men det lykkedes ikke Lyngby at udligne. Man bliver sku lidt imponeret over drengenes niveau.

U08 B R2 rækken. Kampen om trediepladsen blev et tæt opgør mellem A.G.F og Herlev hvor A.G.F. vandt snævert 1-0. Førstepladsen stod mellem B 93 og HIK. Det skulle vise sig at blive en rigtig hård dag på kontoret for HIK og B 93 pressede hele tiden. Flot fodbold af B 93 der vandt 2-0.

U08 B R1 rækken. Kampen om trediepladsen vinder Lyngby overlegent 4-0 over Vallensbæk. Førstepladsen stod mellem BS 72 og Fix. BS 72 kommer foran 2-0 og virker som en sikker vinder. Fix kæmper dog ufortrødent videre og får reduceret til 2-1, hvilket også bliver slutresultatet. De unge fra Værebro Park afvikler bare stævnet helt suverænt og tidsplanen holder. Der er mange der roser vores stævne, så superflot af de unge. Jeg tror heller ikke Nazam Fazal kan finde noget at sætte fingeren på, jaja nu skal jeg jo nok ikke tage munden for fuld.

U09 B R1 rækken med ialt 16 hold. Kampen om trediepladsen var mellem Jægersborg og HBI. Jægersborg chock starter og scorer allerede efter 10 sekunder. Den bliver også til 3-0 og HBI får reduceret til 3-1 i sidste sekund. Førstepladsen stod mellem KFUM Roskilde og HG. Min favorit var HG, men det lykkedes bare ikke i finalen trods flere gode forsøg. Det lykkes så KFUM Roskilde at score til 1-0 og det er jo den måde man vinder fodboldkampe på. KFUM Roskilde kæmpede en vis del ud af bukserne og klarede frisag med slutresultatet 1-0.

U09 B R2 rækken med ialt 13 hold. Kampen om trediepladsen var mellem Glostrup og Lundtofte. Glostrup vinder snævert 1-0. Førstepladsen stod mellem Frederiksværk og Ålholm. Der er nogen der påstår fodbold er kedeligt, men de to finalister var utroligt jævnbyrdige og spændingen blev bevaret til sidste sekund. Frederiksværk kæmpede en vis del ud af bukserne og klarede frisag med slutresultatet 1-0. Frederiksværk’s målmand holdt clean sheet igennem hele turnering, så det sidste har vi nok ikke hørt til ham. Så der er sikkert højt humør hele vejen hjem i bilerne og træneren lovede at de skulle på McD.

U09 A rækken med ialt 8 hold. Lyngby’s Træner var sikker på at hans to hold skulle mødes i finalen, men sådan skulle det ikke gå. Kampen om trediepladsen var mellem B. 93 og Solrød. To hold der spillede flot fodbold, men B. 93 vekslede chancerne til mål så den kom op på hele 4-0. Så slog de lidt op i banen og Solrød fik reduceret til 4-2. Førstepladsen stod mellem Kastrup og Bytoften. En fornøjelse at se på to hold der kan spille fodbold, dog var Kastrup lige en tand bedre og kom foran med 2-0. Thomas Dreyer skal nok have en fadøl når han hører at Bytoften vandt sølv, men det var også velfortjent. Semifinalen var der også en fra Bytoften der hamrede bolden op i krogen og sikrede finaledeltagelse med en sejr på 1-0. Det blev så afslutningen på en hektisk dag i fodboldens tegn der startede kl. 8:00. 1 2 Værebro 💪💪💪

Søndag og Gladsaxe Cup starter kl. 7:30 og vi har 12,5 times fodbold foran os. U07 er de første med ialt 40 hold og 280 spillere. Der skal spilles ialt 144 kampe før vi har fundet vinderne af de tre rækker AB, B og C. Der er selvfølgelig store pokaler til nr. 1, 2 og 3. Desuden får alle en lille statuette med hjem som et minde, måske den eneste i deres fodboldkarriere. Nu venter vi bare på at Borgmester Trine Græse og Gladsaxe Bladet dukker op kl. 10.

U07 AB rækken med ialt 16 hold. Kampen om trediepladsen var mellem Taastrup og Brøndby. Brøndby vinder snævert 1-0, selvom Brøndby’s træner ikke mener det var en snæver sejr. Førstepladsen stod mellem FCK og Gentofte Fodbold Akademi. FCK fik en rigtig hård dag på kontoret, men kæmpede det bedste de havde lært. GFK var i en klasse for sig selv og viste et utroligt højt niveau. Sindssyg motorik, speed og teknik de drenge udfoldede. De kan nå rigtigt langt i internationale turneringer. Slutresultatet blev 3-0 til GFK. Som sædvanligt underholder hvert hold med deres kampråb, hvilket skaber super stemning ved præmieoverrækelsen.

U07 B rækken med ialt 8 hold. Kampen om trediepladsen var mellem LSF 2 og Brøndby. LSF 2 vinder snævert 1-0. Førstepladsen stod mellem LSF 1 og Store Lyngby, der også blev et tæt opgør som Store Lyngby vandt 1-0. Borgmester Trine Græse hjalp til med præmieoverrækkelsen, fik hilst på de unge der står for stævnet og fik en grundig gennemgang af hvordan stævnes afvikles.

U07 C rækken med ialt 16 hold. Kampen om trediepladsen var mellem Rudersdal og KB, som ender 2-0 til KB. Førstepladsen stod mellem HIK og et andet hold fra KB, som blev et meget tæt opgør der endte 0-0 i den ordinære spilletid. Første finale der skulle afgøres ved straffespark, som KB vandt 2-1.

U08 BC rækken med ialt 16 hold. Kampen om trediepladsen var mellem B. 93 og Vallensbæk, som ender med 2-1 til Vallensbæk. Førstepladsen stod mellem Lynge Broby og Roskilde som blev et meget tæt opgør der endte 0-0 i den ordinære spilletid. Kampen skulle så afgøres ved straffespark. Mathilde fra Roskilde scorede sikkert og der blev også scoret på Roskilde’s to næste forsøg. Lynge Broby fik åbenbart gummiben og scorede kun på et forsøg.

U08 C rækken med ialt 8 hold. Både finalen og kampen om trediepladsen skulle ud i straffesparkkonkurrence da begge kampe endte 0-0 i den ordinære spilletid. Trænerne burde lære børnene at score mål. B 1973 Herlev vandt straffespark 3-1 over et andet hold fra B 1973 Herlev i kampen om trediepladsen. A.G.F. vandt straffespark 2-1 over B 1903 i kampen om førstepladsen.

U09 BC rækken med ialt 16 hold. Kampen om trediepladsen stod mellem Nørrebro United og H.G. som Nørrebro vandt 2-0. Den ordinære kamp i finalen endte 1-1 mellem KB Real Madrid og Stenløse. KB kunne trække sig sejrrigt ud af straffesparkskonkurrencen i femte runde.

U10BC og U11 BC rækkerne blev også afviklet, men vores journalist/fotograf var blevet træt.

Nedenunder kan du se lidt stemningsbilleder fra Gladsaxe Cup

Overordnet set var Gladsaxe Cup en succes og vi fik da også en del ros undervejs. Vi holdt tidsplanen for fredag og lørdag, men søndag forsinkede U07 os. Desuden kom nogen til at sende det forkerte hold på banen så søndag sluttede vi én timer efter planen.

Afslutningvis en stor tak til vores sponsor CC Sportswear på Bagsværd Hovedgade 79 i Bagsværd. Desuden vil vi gerne takke personalet i Gladsaxe Sportscenter for deres store hjælpsomhed før og under stævnet samt Alex i Caféen der stod for forplejning. Desuden tak for super service fra Pokalshoppen der levere pokalerne til stævnet. Tilsidst må vi ikke glemme alle dem der gjorde det muligt at realisere dette stævne, derfor en tak til: Abubakr Ghaffar, Abdul Rahman Ehsan, Besmir Sulejmani, Christopher Sarroe, Emil Mike Nielsen, Ferhar Filikci, Helle Sørensen, Ida Sørensen, Jadi Asghar, Jan Harpøth Sørensen, Kim Villy Nielsen, Luon Zendeli, Mohammad Fazal, Mustafa Duch, Narsat Wahedi, Salim Asif, Tullah Safi, Usman Iqbal, Willian Pedersen, Yousef Fazal, Yunes Yusuf og Yusuf Jama.

Vi håber på et gensyn igen til Gladsaxe Cup februar 2021.

Hilsen Jørgen

 

Luk