Menu

Gladsaxe Cup 2013 - Feb

 
INDBYDELSE TIL INDENDØRS FODBOLDTURNERING

VB afvikler Gladsaxe Cup den 16. og 17. februar 2013 i Gladsaxe Sportscenter for U-7/8, U-9, U-10, U-11, U-12, U-13 og U14 drenge.

Tilmelding: Senest den 28. januar 2013 på Staevner.dk.

Lørdag spilles kampene for rækkerne U-7/8 til U-10 og søndag for rækkerne U-11 til U-14. Alle spillerne på henholdsvis 1. og 2. pladsen i en række får statuetter som præmie. For U-7/8 er der også statuetter til alle spillerne på 3. pladsen. Desuden er der også en præmie (trøje eller fodbold) til rækkens bedste spiller. Vi takker E-pokaler.dk for et supertilbud på statuetterne og vores hovedsponsor HRH - Albertslund Tømrer & Snedker A/S der gør det muligt at realisere dette stævne.Alle hold er garanteret mindst tre kampe. Fra U-7/8 til U-9 er der 5 spillere på banen ad gangen. Fra U-10 til U-14 er der 4 spillere på banen ad gangen. Iøvrigt spilles der efter DBU's regler for indendørs fodbold på håndboldmål. Bemærk: Opdeling i A og B/C rækker. Lægetaske ved speakerbordet hvis uheldet er ude... 

Kampprogrammet udsendes 7 dage før start.

Tilmeldingsgebyr skal indsættes på konto: 1551-11163912. Beløbet skal være sat ind senest den 30. januar 2013 for at holdet er deltagerberettiget. Ingen hold er deltagerberettiget før tilmeldingsgebyret er modtaget. Man skal huske at skrive det ID nummer på som man får fra Staevner.dk samt årgang når beløbet overføres. Først når tilmeldingsgebyret er registreret på vores konto, bliver "status" ændret til "bekræftet".

 

Eventuelle spørgsmål besvares af:
Tilmelding: Jørgen Franck, email: jorgen.franck@get2net.dk
Turnering: Nazam Fazal, email: nazam-fazal@hotmail.com

SIDSTE NYT!

Her kan du hente kampprogrammet

REFERAT FRA STÆVNET 

Så er 2 hæsblæsende dage hvor vi afholdt Gladsaxe Cup 2013 overstået med masser af spændende kampe og med mange 'Golden goal' afgørelser i finalerne. Tilsidst kan du finde resultater og placeringer i forbindelse med stævnet.
Vi vil gerne takke alle deltagerne for nogle spændende kampe med 'Golden goal' afgørelser i mange af finalerne.

Specielt U-7/8 A rækken hvor Rishøj og KB spillede uafgjort i puljen. Så mødtes de igen i finalen hvor KB scorede først. Så udlignede Rishøj 10 sek. før ordinær tid. Herefter gik der hele 22 minutter i overtid inden det endelig lykkedes Rishøj at tage guldet med en 'Golden Goal' scoring. Fantastisk opvisning af drengene og hele hallen levede med i opgøret. Præmierne blev selvfølgelig overrakt i hallen foran alle tilskuerne i stedet for ude i foyeren.

Vores egne drenge i U-7/8 A rækken lagde ud med at vinde 10-0 over Rishøj. Med yderligere en sejr, en uafgjort og to tabte kampe fik de en 3. plads i puljen og gik derved ikke videre.

 

I alt 27 hold var tilmeldt U-7/8 BC rækken. Efter puljekampene var der kvartfinaler og semifinaler. De sidste tre hold gennemførte en finalerunde hvor de alle tog point fra hinanden så det var en utrolig tæt afgørelse med HVB 1 som vinder.

   HVB 1  Kvifferne 1  HVB 2  Score  Point  Plac.
 HVB 1  

 2-1

 0-1

  2-2    3    1
 Kvifferne 1

 1-2

 

 1-0

  2-2    3    2
 HVB 2

 1-0

 0-1

    1-1    3    3

BIF stillede med et godt hold i U-10 BC rækken, men trods masser af chancer i finalen mod SBI (Slagelse) endte den uafgjort i den ordinære spilletid. I et stille moment i overtiden prøvede en SBI'er et langskud og 'Golden goal' afgørelsen var en realitet.

JM Tæppemontage stillede med et hold af udvalgte spillere i U-12 A rækken der gik ubesejrede i gennem turneringen. Et utroligt displineret hold med meget boldsikre spillere. Med førstegangsberøringer fik de flyttet bolden rundt og fik derved åbnet forsvaret op så de kunne komme til afslutning.
 
Fritidsklubben Villa Fem fra Helsingør havde også fundet vej til stævnet. I U-13 BC rækken løb de med 1. pladsen og havde blandt andet en rigtig skrap pige på holdet.

I U-14 BC rækken var der pigerne + én dreng fra Fremadnord. De gik hele vejen til finalen, men tabte til FB 1 der vandt 4-1. Flot resultat af pigerne og vi ønsker dem held og lykke til LM.

Vi er meget interesseret i ris eller ros, da vi allerede er i gang med at planlægge et nyt stævne til november.

Her kan du hente resultaterne

 

Luk