Menu

Sækkevognsprojekt 2015

Projektet går ud på at ombygge en sækkevogn, så det er betydeligt nemmere at opsætte indhegningen omkring banen når dette er krævet. En kabeltrommel med snoren skal monteres imellem de to stænger der fører op til håndtagene på sækkevognen. Desuden skal der monteres to store rør på hver side hvor stålspyd og hjørneflag kan opbevares. Den skal også have en mukkert monteret, som kan benyttes til at slå stålstængerne i jorden med hvis den er for hård. BT Frank skal nok blive glad når den engang er færdig, måske til sæsonstart 2015...

Første fase er at save stiveren af på sækkevognen. Hullerne fyldes med silicone. Der tilpasses en stang og der laves 6 mm gevind i begge ender. Der bores nu 6 mm huller i den højde hvor kabeltromlen skal sidde på sækkevognen. Kabeltromlen sættes på stangen som monteres med 6 mm bolte. Sækkevognen klunsede Jørgen ved Burger King i forbindelse med Roskilde Festivalen og Ivan skaffede kabeltromlen.
 
  

Nedfaldslastpladen skrues fast til bundpladen med to 6 mm bolte, så den giver en god støtte til hele herligheden. Begge dæk var flade så de fik lige monteret nye friske slanger købt hos T. Hansen.

Det var ikke så nemt at klunse et par gode rør til stålspyd og hjørneflag, så vi måtte en tur ud i Metalcentret. Der købte vi to Al-rør med diameteren 150x160mm samt længden 700mm. De kostede lige 1.325,- kr. så det sprængte lige budgettet på nul kroner. Rester fra en køkkenbordsplade blev benyttet som bunde. Der blev også limet en krydsfinerplade fast i bunden, da stålspydene måske kan flække køkkenbordspladen. Bundene blev monteret med fire metalbeslag. Desuden blev bundene malet og tætnet langs kanten med akrylfuge så de ikke suger fugt til sig fra græsplænen. Der blev også boret huller i begge Al-rør så evt. regnvand kan løbe ud. 

 

Der blev boret huller til tre 6mm bolte der holder Al-røret fast til sækkevognen. Desuden monteres et metalkryds foran på rørene for at stabilisere dem.

 

Tilsidst monteres et lille Al-rør til mukkerten på det store Al-rør i højre side da BT Frank er højrehåndet. Det lille rør fastgøres med to 6mm bolte. Disse går igennem en metalplade indvendig i det lille rør for at opnå en stærkere fastgørelse. I den anden side er der monteret en flaskeholder.

 

Tilsidst skal der bare laves en instruktionsvideo, så BT Frank hurtigt og effektivt kan etablere indhegningen.

PROJEKTET ER AFSLUTTET

Luk