Menu

Gladsaxe Cup 2013 - Jun

 
INDBYDELSE TIL UDENDØRS FODBOLDTURNERING

VB afvikler Gladsaxe Cup den 8. og 9. juni 2013 på Gladsaxe Stadion's kunstbaner for 5-mands (U-7, U-8 og U-9) og 7-mands (U-10, U-11 og U-12) drenge opdelt i henholdsvis A og BC rækker. Piger er også velkomne. 5-mands (35x20m) spiller 15 min. og 7-mands spiller 20 min. pr. kamp. Max. 16 hold pr. række. Nr. 1 og 2 fra hver pulje går videre og der spilles ottendels-, kvart-, semi- og finale i hver række.

Tilmelding: Senest den 31. maj 2013 på Staevner.dk 

Lørdag spilles kampene for rækkerne U-7, U-8 og U-9 samt søndag for rækkerne U-10, U-11 og U-12. Gode præmier til henholdsvis 1., 2. og 3. pladsen i hver række og alle hold er garanteret mindst tre kampe.

Kampprogrammet udsendes 5 dage før start.

Tilmeldingsgebyr skal indsættes på konto: 1551-11163912. Beløbet skal være sat ind senest den 31. maj 2013 for at holdet er deltagerberettiget. Ingen hold er deltagerberettiget før tilmeldingsgebyret er modtaget. Man skal huske at skrive det ID nummer på som man får fra Staevner.dk samt årgang når beløbet overføres. Først når tilmeldingsgebyret er registreret på vores konto, bliver "status" ændret til "bekræftet".

Eventuelle spørgsmål besvares af:
Tilmelding: Jørgen Franck, email:
jorgen.franck@get2net.dk
Turnering: Nazam Fazal, email:
nazam-fazal@hotmail.com

SIDSTE NYT!

Her kan du hente kampprogrammet

REFERAT FRA STÆVNET 

Det blev en herlig weekend den 8.-9. juni med masser af fodbold for rækkerne U-7 til U-12 på Gladsaxe Stadion's kunstbaner.

I et herligt vejr blev der afviklet 5-mands kampe for U-7, U-8 og U-9 og 7-mands kampe for U-10, U-11 og U-12 drenge opdelt i henholdsvis A og BC rækker. Denne gang havde vi sendt Nazam i byen for at købe pokalerne og han kom hjem med pokaler for en formue...
1., 2. og 3. pladsen i hver række fik alle spillerne en pokal hver samt 1. pladsen fik også en holdpokal til klubskabet. Nå, men sket er sket og Nazam har lovet at søge hjælp. Nogle af trænerne sprang peptalk'en over og viste bare drengene pokalerne: "Det er det vi kæmper for". Atter var vores U-7 A drenge i aktion og den første kamp vandt de mod KB 2-0.

 

5-mands kampene blev afviklet på en bane der var 35x20m og de spillede i 15 min. uden pause. Drengene gik hele vejen til finalen hvor de desværre tabte 0-2 til B1903. I U-8 A rækken vandt B1903 og to KB hold kom ind på de efterfølgende pladser, så søsterklubberne til FCK er åbenbart gode til ungdomsarbejdet. Der var selvfølgelig stor glæde da pokalerne blev overrakt.

 

Den sidste dag blev 7-mands kampene afviklet på det halve af en 11-mands bane og de spillede i 20 min. uden pause.

 

Endnu en dag med spændende og tætte opgør. Vi takker også for støtten fra vores sponsorer, blandt andet havde Netto i Værebro Park leveret frugt til vores bod. Vi fik mange positive tilbagemeldinger og opfordringer til at gentage succeen. Vi har derfor valgt, at afholde endnu et udendørs stævne i år til september.

Luk