Menu

Gladsaxe / CC Sportswear Cup 2018 - Feb

INDBYDELSE TIL INDENDØRS FODBOLDTURNERING

CC Sportswear - Bagsværd Hovedgade 79 - 2880 Bagsværd - Tlf.: 4444 0734

VB 1968 afvikler Gladsaxe / CC Sportswear Cup fra fredag den 23. februar til søndag den 25. februar 2018 i Gladsaxe Sportscenter (hal 1 og 2) for rækkerne U7/13 drenge. Piger er også velkomne.

Rækkerne U7/11 drenge afvikles på niveau AB og BC, dog er nogle af rækkerne splittet op i både A, B og C. Rækkerne U12/13 drenge afvikles på niveau BC. Alle rækkerne afvikles på en håndboldbane som 5-mands (U7/9) og 4-mands (U10/13). Man må tage to reserver med. Niveau C er for nystartede eller som bare har væsentlig mere fodboldglæde end de har fodboldforståelse.

Max. antal hold er 16 i hver række. Alle hold er garanteret mindst tre kampe. Det tilstræbes at nr. 1 og 2 fra hver pulje går videre og der spilles kvart-, semi- og finale i hver række. Spilletiden for alle rækker er 7 minutter. VB 1968 stiller med egne dommere. Pokaler til 1., 2. og 3. pladsen i alle rækker og desuden pokaler til ALLE i U7 rækkerne. Der spilles efter DBU's regler for indendørs fodbold på håndboldmål samt særreglerne i kampprogrammet.

Kampprogrammet udsendes 5 dage før start.

Tilmelding og betaling: Senest fredag den 16. februar 2018

Tilmeldingsgebyr (400,- pr. hold) indsættes på konto: 1551-11379036 eller MobilePay: 200777

Eventuelle spørgsmål besvares af:
Turneringsansvarlig: Yousef Fazal, email: fazalyousef@hotmail.com
Tilmelding og betaling: Jørgen Franck, email: jorgen.franck@privat.dk

 

REFERAT FRA STÆVNET 

Med 171 tilmeldte hold til Gladsaxe / CC Sportswear Cup blev det næste til 30 timers fodbold som blev afviklet i to sportshaller. Atter var det ungdommen i Værebro Park der var det bærende element i realisationen af selve stævnet. Deltagerne leverede varen som sædvanlig med flot fodbold og intense opgør.

U12 BC række. Hellas kom på trediepladsen, et hold fra Greve sponseret af Surftown kom ind på andenpladsen og Technique Football Academy (TFA) vandt rækken. De tre hold spillede flot fodbold, men TFA var også gode til at omsætte chancerne til mål. Finalen blev et tæt opgør som TFA vandt 2-0. Kampen om trediepladsen blev rigtig tæt og måtte tilsidst findes ved en straffesparkskonkurrence. 

U13 pigerne stillede op i U12 BC rækken og det blev en hård dag på kontoret, men pigerne havde det sjovt. Med lidt hjælp fik de lavet et enkelt mål så Helle Søs Harpøth Sørensen skal give is til alle næste gang de skal til træning.

U13 BC rækken. Førstepladsen Team Kulek, andenpladsen J A Auto og trediepladsen Hornbæk. Ok førstedag på stævnet, vi sluttede kun 18 minutter senere end tidsplanen. Sædvanlig opstartspanik, specielt med programmering af tidtagerpulten i sportshal 2.

U08 A Rækken. Førstepladsen Amager Fodbold Akademi, andenpladsen FIX og trediepladsen GFA. Tætte opgør der gik i straffesparkkonkurrence så tidsplanen halter. IF Bytoften tabte desværre kampen om trediepladsen.

U08 B Rækken. Førstepladsen Greve, andenpladsen Helsinge og trediepladsen Allerød som iøvrigt er ved at udføre deres kampråb. I finalen stod den 1-1 i lang tid, men så lukkede Greve kampen tilsidst. Poooha så slap vi for endnu en straffesparkkonkurrence

U9 B Rækken. Herlufsholm satte sig på både første- og andenpladsen. GFA fra Gentofte kom ind på trediepladsen. Desuden havde AB tilmeldt to hold.

U9 A Rækken. Herlufsholm spillede en flot finale og vandt 3-0 over GVI. LSF kom ind på trediepladsen med hiv og sving. LSF førte 2-1 over Kastrup som fik tilkendt et straffespark i kampens sidste sekund. LSFs målmand reddede og blev derved matchvinder. Desuden havde AB tilmeldt et hold.

Så fik vi afsluttet den sidste række på lørdagens program, nemlig U10 AB Rækken. HIK slog Skjold 4-1 i kampen om trediepladsen. Herefter var der lagt op til et brag af en finale mellem et andet hold fra HIK og Orient. HIK havde et lille overtag og kom foran med 1-0, Orient var under pres, men havde nogle rigtige giftige kontraangreb. Med flot teknik udlignede Orient til 1-1 på en kontra. Orients mål var igen under belejring og Orients målmand tog godt fra med ben, krop og hoved. Det lykkedes dog HIK at score til 2-1 og det var svært at se et passende modtræk fra Orient. Igen diskede Orient op med en flot kontra og udlignede til 2-2. Dommerbordet annoncerede at hvis kampen stadigvæk var uafgjort ved slut så skulle holdene bare fortsætte til Golden Goal. Selvfølgelig gik dette tætte opgør over tiden og kampen bølge frem og tilbage. Tilsidst lykkedes det HIK at lave en afslutning oppe under overliggeren udenfor målmandens rækkevide og vandt derved den spændende og velspillede kamp 3-2. Fed underholdning som afslutning på en lang fodboldlørdag.

U07 AB rækken med ialt 20 tilmeldte hold. Kampen om trediepladsen blev et tæt opgør mellem Ålholm og Golazo der endte uafgjort 1-1. Golazo vandt straffesparkkonkurrence 2-1. Kastrup vandt finalen sikkert 3-0 over Allerød. Alle deltagerne fik iøvrigt en fodboldstatuette med hjem. IF Bytoften stillede også med et hold.

U07 C Rækken. Førstepladsen RB 1906, andenpladsen Roskilde KFUM, trediepladsen Allerød og fjerdepladsen RB 1906. 

Alle deltagerne i U07 rækkerne fik en statuette med hjem. FCK vinder ikke så meget for tiden og det gælder også for deres U7 drenge. Derfor holdt vi en lille festlig seance for at humøret skal blive lidt bedre inde i kongeklubben. Maskotten lod sig dog ikke rive med af stemningen.

U08 BC Rækken. Tune var helt suveræne og slog Allerød 2-0. En af Tunespillerne havde et sindssygt flot langskud i løb der sad helt oppe i toppen af målet. AIK 65 fra Stevns kom ind på en flot tredieplads.

U09 BC Rækken hvor der var 16 tilmeldte hold. NFC fra Nykøbing vandt et tæt opgør over Valby. Kampen blev 1-1 i den ordinære spilletid, hvor NFC udlignede 30 sekunder før tid. Den efterfølgende straffesparkkonkurrence skulle der hele 10 runder til før vinderen blev fundet. KB kom ind på trediepladsen.

Mange tilmeldte hold i U9 BC rækken, så vi lavede lige en ekstra række på otte hold. GFA fra Gentofte mødte TOF fra Toksværd (Næstved) i finalen, som GFA vandt 2-0. GFA var lige en tand dygtigere rent teknisk. Tune slog et andet hold fra GFA om trediepladsen 1-0.

Sidste række var U11 BC med Team Kulek som suveræn vinder. På andenpladsen kom AFK (Allerød) og trediepladsen SIF (Skovshoved).

Afslutningvis en stor tak til vores sponsor CC Sportswear på Bagsværd Hovedgade 79 i Bagsværd. Desuden vil vi gerne takke personalet i Gladsaxe Sportscenter for deres store hjælpsomhed før og under stævnet samt Alex i Caféen der stod for forplejning. Desuden tak for super service fra Pokalshoppen der levere pokalerne til stævnet. Tilsidst må vi ikke glemme alle dem der gjorde det muligt at realisere dette stævne, derfor en tak til: Abubakr Ghaffar, Adnan, Jama, Aleksandar Rajovic, Arif Asif, Besmir Sulejmani, Christopher Sarroe, Emil Mike Nielsen, Ferhar Filikci, Harris Ali Sharif, Haseeb Shahnawaz, Hassan Ulhaq, Helle Harpøth Sørensen, Luon Zendeli, Martin Langhoff, Mohammad Fazal, Narsat Wahedi, Tullah Safi, Usman Iqbal, Yasin Ma, Younas Ahmed, Yousef Fazal(turneringsansvarlig), Yunes Yusuf, Yusuf Jama og Zakee Ul-Hassan Iqbal. 

Vi håber på et gensyn igen til Gladsaxe Cup december 2018.

Hilsen Jan og Jørgen

Luk