Veteraner med scoringsproblemer

25. april 2012 kl. 11:47
Veteranerne vandt 2-0 trods store scoringsproblemer igennem hele kampen mod B. 77, Rødovre med støtte fra et entusiastisk og medlevende publikum.
B. 77, Rødovre var primært gode til det defensive arbejde og deres målmand var i en klasse for sig. Han spiller ellers normalt 11-mands back!!!! Rødovre blev sat under pres fra starten og der opstod hurtigt reelle scoringschancer der dog desværre ikke blev omsat til mål. Enten kom Rødovre's målmand i vejen for bolden eller også tog stolperne fra. Målmanden fik det psykologiske overtag og mange af boldene blev overplaceret. Rødovre var sjældent farlige i den anden ende, men havde et par gode forsøg imod vores 20. Værebro virkede lidt rådvilde da der blev fløjtet til halvleg.

Anden halvleg forsatte som første halvleg, dog fik Rødovre en smule mere af spillet. Efter 15min. sætter Kim et en-mandsangreb i gang hvor han afdribler 3 mand og spiller derefter Michael der kan løbe direkte mod målet i venstre side. Målmanden er tilsidst tvunget til at gå ud og bolden spilles på tværs til Tarzan der køligt ligger den i garnet til 1-0. Endelig er forbandelsen hævet efter 30 forsøg og stemningen løftes gevaldigt blandt publikum. 9 minutter senere scorer Gudik så til 2-0 efter assist fra Tarzan hvor målmanden igen er tvunget ud af målet. Værebro falder lidt af på den til sidst og Rødovre har faktisk et flot frisparksskud på overliggeren samt en spiller der er fri foran et tomt mål men vælger at trille den forbi.

Kim Jørgensen bliver kampens spiller og "Thumbs up" til publikums fantastiske støtte under hele kampen. Cheftræneren havde ikke umiddelbart nogle planer mht. at komme scoringsproblemerne til livs, men mente at f.eks. Tarzan burde tage den lidt mere med ro i weekenden når der allerede var kamp om tirsdagen.