Veteranerne på guldkurs

18. april 2012 kl. 23:00
Efter at have stået over en sæson samt en aflyst kamp fra starten af forårssæsonen var det nogle tændte veteraner der løb på banen til kampen mod Farum BK.
Den første kamp mod Brøndby Strand IK blev desværre ikke til noget, da holdet åbenbart havde valgt at flytte til en anden pulje uden at afmelde holdet. En klub Værebro Park's ejendomsmester Willy Jensen er aktiv i, så han må sidde tilbage med meget røde ører. Heldigvis har Willy mulighed for at råde bod på skaden igen, da vi har diverse småting der skal repareres oppe i klubben.

Det var derfor en flok tændte veteraner der løb på banen mod Farum BK. Veteranerne var boldstyrende fra starten og efter 8 minutter score Kirsmeier til 1-0 efter assist fra "Tarzan". 2 minutter senere spiller Peter Kirsmeier fuldstændig fri foran mål, men Kirsmeier vælger dog at falde over sin egne ben hvorved chancen tabes på gulvet. I det 12 minut benytter "Tarzan" Kirsmeier som bande og bryder igennem forsvaret. 2-0. Kort før halvleg score Peter efter assist fra Michael. 3-0. 2 minutter før halvleg spiller "Tarzan" Kirsmeier fuldstændig fri foran mål, men han brænder desværre chancen.

Anden halvleg starter veteranerne hvor de slap. Pludselig spilles der dog lidt uforsigtigt i forsvaret og en spiller fra Farum snupper bolden. Værebro's plæneklipper Jack kan ikke følge med spilleren fra Farum der udligner til 3-1. 9 minutter inde i halvlegen score "Tarzan" igen efter assist fra Stefani. 4-1. Begge hold begynder at blive trætte og mundtøjet tages nu i brug på bekostning af bentøjet. Farum's forsvar er nu konstant på hælene og efter 13 minutter har Michael et skud på mål som pareres og bolden lander mellem benene på Peter der så vælger at score med hælen. 5-1. 2 minutter senere er den gal igen og Kim score til slutresultatet 6-1.

Den brede trup og det gode spil lover godt for sæsonen og cheftræneren Søren samt holdlederen Michael var synligt tilfredse med resultatet. "Tarzan" blev velfortjent valgt til kampens spiller. Næste kamp er på tirsdag den 24. april kl. 18:30 mod B. 77, Rødovre. Cheftræneren vil ved denne lejlighed præsenterer en ny klassespiller til forstærkning af veteranerne.