Ærgelig sæsonstart for 1. holdet

09. april 2014 kl. 06:32
VB mødte et langt bedre Farum hold end sidste gang hvor vi slog dem 3-1, så bundstriden bliver helt sikkert noget af en gyser.
Kampen blev afviklet på FC Nordsjælland's hjemmebane så forholdene kunne man ikke sætte en finger på bortset fra at det var temmelig koldt. VB kom klart bedst fra start og allerede efter et par minutter helflugter Franck bolden på overliggeren. Flot assist af Jeppe der efter en bolderobring ude på fløjen finder en helt fri Franck inde foran mål. I det 6. minut er Payman helt fri foran mål, men den reddes efter en flot assist af Mauricio. Holdene skiftes til at have gode perioder, dog med en klar overvægt af chancer til VB. Farum kan også ramme overliggeren, men VB slipper med skrækken. En halvleg hvor VB burde have scoret når man tager chancerne i betragtning.

2. halvleg starter ganske lige, men efter 59 minutter lykkes det Farum at score til 1-0. VB er under pres i målfeltet og et langskud går ind via stolpen uden for Viskær's rækkevidde. Med et kvarter tilbage satser VB hele butikken for en udligning. Det bliver dog ikke til de helt store chancer og et skidt boldtab i forsvaret giver Farum en hurtig omstilling, som de scorer sikkert på til 2-0 i det 79. minut. VB kæmper videre, men Payman laver desværre straffe 10 minutter senere. Farum scorer sikkert til 3-0 og kampen er reelt afgjort. I de sidste minutter lykkedes det Farum at score igen til slutresultatet 4-0, hvilket ikke er et helt retvisende resultat taget spil og chancer i betragtning. Farum får dog ikke lejlighed til at fejre sejren inde på banen, da al lyset kort efter slukkes på stadion og alle må famle sig ud i mørket.

Kampens spiller er helt klart Farum's målmand Jesper Larsen der spiller en fantastisk kamp og har en stor del af æren for at VB ikke bliver lukket ind i kampen. Så Farum's træner har en let opgave hvis der skal uddeles en fidusbamse nede i omklædningsrummet.

Dommertrioen med Lars Toftlund i spidsen og de to linjevogtere Martin Sørensen og Finn Nielsen håndterede en fair spillet kamp på glimrende vis. I anden halvleg opstod der dog lidt skærmydsler efter en Farumspiller lidt usportsligt sparkede bolden ud af banen. De to kamphaner fik hver et gult kort og dermed 10 minutter på bænken til afkøling.

Næste kamp er på lørdag den 12. april kl. 13:00 på opvisningsbanen på Gladsaxe Stadion. Ikke på kunst på Bagsværd Stadion som tidligere annonceret, da banen er for lille til afvikling af SS kampe. Så spillesteder og tider er ikke endeligt fastlagt endnu for de resterende hjemmekampe.